THE BARFLY: VERHUUR INFORMATIE

THE BARFLY: VAARTEN IN LOOSDRECHT

Vanuit onze vaste ligplaats bij Jachthaven de Valk, bieden wij vaarten aan van minimaal 3 uur. We varen op de plas, tussen de eilanden en de trekgaten door. Indien een vaart langer dan 3 uur wordt, kunnen we ook een mooie tocht over de Vecht maken. Iedere vaart is maatwerk en passen wij graag aan op basis van uw specifieke wensen en eisen.

TARIEF LOOSDRECHT
De basis huurprijs van €950,00 excl. btw voor 3 uur is inclusief de brandstof, verzekering- en schoonmaakkosten en standaard met schipper en gastvrouw waardoor u behalve eventuele zonnebrandcrème nergens meer aan hoeft te denken.

THE BARFLY: VAARTEN IN AMSTERDAM

Onze ligplaats in Amsterdam is naast hotel Pontsteiger in de Houthavens in Amsterdam. Wij maken graag samen met jou een passende vaart op maat. De duur is minimaal 5 uur, waarin het bijvoorbeeld leuk is om aan boord een lunch door onze chefkok te laten verzorgen. We kunnen een rondje over de het IJ, de Amstel, het Amstelkanaal, de Kostverlorenvaart en weer terug naar hotel Pontsteiger. Ook een vaart door de Oranjesluizen, het Buiten-IJ en richting Pampus, behoort tot de mogelijkheden.

TARIEF AMSTERDAM
De basis huurprijs van €1750,00 excl. btw voor 5 uur is inclusief de brandstof, verzekering- en schoonmaakkosten en standaard met schipper en gastvrouw waardoor u behalve eventuele zonnebrandcrème nergens meer aan hoeft te denken.