BELEEF SAIL AMSTERDAM 2020
OP THE BARFLY!

BOEK NU SAIL AMSTERDAM 2020 VAARTEN

In 2020 is het zover, de 10e editie van Sail Amsterdam. Beleef dit unieke jubileumjaar en reserveer The Barfly voor een fantastische ervaring op het water. Het lijkt nog ver weg, maar voor u het weet vormt Amsterdam wederom het decor voor prestigieuze Tallships.

Zorg dat u er bij bent en reserveer nu één van onze vaarten. Kies voor een ochtend/middag programma of een middag/avond combinatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reserveer in ieder geval 12 t/m 16 augustus 2020 in uw agenda.

WOENSDAG 12 AUGUSTUS 2020

Slechts 1 bedrijf kan deze dag The Barfly huren. Met recht een unieke belevenis! We varen vanaf onze opstapplaats in Amsterdam richting IJmuiden. Vanaf daar volgen we de Tall Ships totdat ze aanleggen in de IJ haven. Een groot feest met duizenden bootjes. Onze schipper laveert u er zonder stress doorheen. Onze gastvrouw verzorgt de hapjes en drankjes en onze chefkok bereidt de heerlijkste gerechten (live cooking!) Wij stellen het programma voor deze speciale dag graag samen met u samen.

DO 13 AUG T/M ZAT 15 AUG

Op deze 3 Sail dagen varen wij in 2 shifts. Iedere dag zijn er 2 mogelijkheden:

Ochtend-Middag vaart 10.00 tot 15.00 uur >
Het ontvangst is in de ochtend om 10.00 uur. We varen over het IJ en de Amstel en gaan kijken naar de Tallships. Tussen 12.00 en 14.00 uur wordt aan boord de lunch bereidt door onze chefkok. Hij serveert de heerlijkste hapjes en onze gastvrouw schenk daarbij passende drankjes. Om 15.00 uur zijn we weer terug bij onze opstapplaats. Uiteraard kunnen we jullie ook op een andere plek afzetten en kunnen we het programma aanpassen naar eigen wensen en eisen. Klik hier voor het plaatsen van een optie

Middag-Avond vaart 17.00 uur tot 23.00 uur >
Wij ontvangen jullie graag om 17.00 uur op The Barfly. We varen over het IJ en de Amstel en gaan kijken naar de Tallships. Tussen 18.00 en 21.00 uur wordt aanboord het diner bereidt door onze chefkok. Hij serveert de heerlijkste hapjes en onze gastvrouw schenk daarbij passende drankjes. Om 21.30 uur gaan we op het IJ naar het vuurwerk kijken. Rond 23.00 uur zijn we weer terug bij onze opstapplaats.

ZONDAG 16 AUGUSTUS 2020

Ook voor deze vaart kan slechts 1 bedrijf The Barfly huren. Een zeer spectaculaire tocht! We varen met de Tallships van Amsterdam naar IJmuiden en na afloop weer terug. Een heerlijke vaartocht met borrel en BBQ, of een speciaal programma wat op alle wensen is af te stemmen. Succes verzekerd met een geweldige dag op het water.

SFEER IMPRESSIE VAN SAIL AMSTERDAM 2015 OP THE BARFLY